Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сквер

П'ятниця, 11 березня 2016, 11:17

На вулиці Японській та Тролейбусній у Львові облаштують сквери

сквер

У Франківському районі облаштують сквери на вул. Японській, вул. Тролейбусній – В.Великого та бульвар на вул. Пулюя.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформували у Франківській районній адміністрації, у цьому році на території району планують облаштувати сквери на вул. Японській, на вул. Тролейбусній–В.Великого та бульвар на вул. Пулюя – від школи №45 до церкви.

Зокрема, біля скверу на вул. Тролейбусній–В. Великого облаштують зупинку громадського транспорту, тротуари.

«У сквері будуть доріжки, плануємо його озеленити», – наголосив заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

За його словами, в цьому році планується відремонтувати вул. Музики та закінчити ремонт вул. Граб’янки. Основна увага приділятиметься ремонту дворів та внутрішньоквартальних доріг. Наразі на території району вже відремонтували тротуари на вул. В.Великого, 3, вул. Жуковського та вул. Тролейбусній, 2-4.

Зазначимо, у 2016 році на ремонт доріг, хідників,  дворів та облаштування скверів Франківській районній адміністрації з бюджету розвитку Львова виділили близько 30 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.