Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

shoppingpl.com

П'ятниця, 11 березня 2016, 15:38

Синютка запропонував відремонтувати 20 кілометрів дороги Яворів-Грушів

ремонт доріг на Львівщині

Львівська ОДА подала на погодження до уряду пропозиції з ремонту доріг до пункту пропуску "Грушів-Будомєж".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, йдеться про капітальний ремонт відрізку автодороги Яворів-Грушів протяжністю у 20 км, а також відрізку Грушів-Немирів у понад 12 км. Завершити ремонт мають до кінця цього року.

"Ремонт зазначених доріг забезпечить повноцінне функціонування міжнародного пункту пропуску Грушів-Будомєж. Окрім того, це дозволить переорієнтувати значні пасажирські та вантажні потоки з інших міжнародних пунктів пропуску, зокрема Корчова-Краковець. Це, своєю чергою, спростить та прискорить проходження митного контролю та зменшить черги на інших пунктах пропуску", – заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нагадаємо, що ремонт доріг здійснюватиметься за кошти кредиту на умовах пов’язаної допомоги в рамках фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.

Окрім цього за польський кредит Львівщина планує здійснити генеральну реконструкцію пункту пропуску "Шегині-Медика" та завершити будівництво "Нижанковичі-Мальховіце".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.