Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибух у Анкарі

ukr.lb.ua

Понеділок, 14 березня 2016, 12:12

Теракт у столиці Туреччини: загинуло понад 30 осіб

вибух у Анкарі

Внаслідок вибуху у центрі Анкари загинуло щонайменше 37 осіб, ще 100 отримали поранення.

Про це повідомляє Euronews.

Вчора, 13 березня, у столиці Туреччини – Анкарі стався вибух. За повідомленнями турецьких медіа, вибух пролунав, коли легковик зіштовхнувся з автобусом неподалік парку Гювен у центральній дільниці Кизилай. За попередніми даними, вибух спричинила бомба, закладена до автомобіля.

Наразі ніхто не взяв на себе відповідальність за напад. Проте влада країни підозрює угруповання "Робітнича партія Курдистану".

Унаслідок нападу, що стався поруч із кількома автобусними зупинками, автобус було майже цілком зруйновано. Також зайнялося кілька легковиків.

Зазначимо, в останні місяці у Туреччині було здійснено численні терористичні напади. Відповідальність за деякі з них покладалася на бойовиків угруповання ІДІЛ. Інші напади здійснювали члени забороненої Робітничої партії Курдистану та інша курдська організація – "Яструби свободи Курдистану". Остання взяла на себе відповідальність за напад в Анкарі у лютому, що забрав життя 30 людей і завдав поранень ще десяткам інших.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.