Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

туризм на Львівщині

Понеділок, 14 березня 2016, 14:33

Відтепер інформацію про туризм на Львівщині можна знайти на спеціальному сайті

туризм на Львівщині

У тестовому режимі запрацював новий туристичний інтернет-портал Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив начальник управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА Роман Теребенець, інформацію про всі туристично-привабливі місця, інфраструктурні об`єкти, заклади проживання, харчування, туристичні фірми, агросадиби, фестивалі, культурні події відтепер можна знайти на сайті lviv-region.travel.

"Ми хочемо надати людям максимум корисної інформації про туристичну Львівщину, тому й запустили цей ресурс. Сайт містить рекомендації про те, де туристи, зможуть відпочити, переночувати чи розважитись. Зараз активно наповнюємо розділи необхідною інформацією, всього таких одинадцять: Природа, Культура, Оздоровлення, Активний відпочинок, Де переночувати, Де поїсти, Діловий туризм, Тури, Календар подій, Корисна інформація, Тематичний відпочинок. Усі об`єкти містять контактну інформацію, фотогалерею і їх зручно шукати на інтерактивній карті Львівської області.

Дещо затримка зі збором інформації, позаяк об`єктів тисячі й потрібно окремо контактувати з кожним керівником чи власником туристичного об`єкту, щоб  дізнатися  необхідні  дані. Для спрощення роботи, на сайті розміщено реєстраційну анкету Lviv-Region.Travel, яку підприємці можуть самостійно заповнити, а ми уже додамо інформацію на сайт", – наголосив Роман Теребенець

За його словами, сайт слугуватиме інформаційною платформою для промоції Львівщини та допоможе створити нові туристичні продукти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.