Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 14 березня 2016, 19:26

Садовий відмовився врятувати Україну від корупції та різноманітних збочень

Андрій Садовий

Андрій Садовий не погодився на пропозицію Президента Порошенка стати прем'єр-міністром.

Про це йдеться в повідомленні на офіційній Facebook-сторінці об'єднання "Самопоміч".

"Я такі розмови чув неодноразово. Ще раз наголошую Прем’єр має мати підтримку в Парламенті, більшість від Парламенту. Сьогодні "Самопоміч" має 26 депутатів, тому треба бути реалістом. Ми готові нести відповідальність але в межах тієї довіри, яку ми маємо серед українського народу. Є найбільші фракції в Парламенті: фракція "БПП" та фракція "Народний фронт". Вони зобов’язані пропонувати свої варіанти і не "спихувати" це на "Самопоміч". Вони наробили невідомо що, в країні біда, а тепер – "Самопоміч", рятуйте ситуацію. Чим? Парламентом, який міняє свою позицію з ранку на обід, тому що та позиція координується людьми, які не є в Парламенті? Коли олігархи підкеровують?"  пояснив міський голова Львова.

За словами політика вихід з політичної кризи його політсила бачить трьома шляхами:
1) закон про вибори пропорційною системою та відкритими списками, 2) поміняти Центральну виборчу комісію, яка себе дискредитувала, 3) новий Генпрокурор. 

На думку політика, якщо це зробити, то рівень напруги в політикумі впаде, і буде можливим нормально обговорювати питання уряду. І тоді можна робити наступні кроки. 

"Я би весь наш політикум відправив по містах та селах, до людей, щоб вони їм мізки трохи прочистили. Тоді може скоріше будуть прийматися рішення. Може мудрість в них появиться", – іронізує Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.