Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Папа Ян Павел ІІ

#Скринька Пандьорки

Понеділок, 14 березня 2016, 22:08

Вандали відпиляли руку і хрест пам'ятнику Івану Павлу ІІ в Дрогобичі

Папа Ян Павел ІІ

Злочин залишається нерозкритим, громадськість звинувачую поліцію в бездіяльності.

13 березня вночі зловмисники спотворили пам'ятник Папі Івану Павлу ІІ перед входом до костьолу святого Бартоломея у Дрогобичі. 

Про це повідомила газета "Майдан".

Вандали відпиляти частини скульптури. З фото, розміщених у соціальних мережах, помітно, що це рука і хрест. 

Журналісти газети припускають, що зловмисники відпиляли частини пам'ятника, бо думали, що вони металу, а коли побачили, що це не так, то залишили місце злочину. 

"Бо вчора проти ночі невідомі зловмисники спотворили пам'ятник Папі Івану Павлу Другому перед входом до костьолу святого Бартоломея… Може, гадали, що – металевий, тому так акуратно намагалися відпиляти частини скульптури. Відтак, коли зрозуміли, що не те шукали, – залишили уламки й утекли…",  пишуть вони. 

"Доки ще терпітиме місто від свавілля, бездіяльности владних інституцій та відсутности правоохоронців, здатних нарешті зупинити нову й вельми аґресивну хвилю вандалізму?",  запитують журналісти, адже у понеділок поліція Дрогобича не відреагувала на подію, що сталась ще вночі напередодні. 

фото: #Скринька Пандьорки

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.