Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нацбанк

korrespondent.net

Середа, 16 березня 2016, 14:30

Банк "Союз" ліквідували за порушення закону

Нацбанк

Нацбанк ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку ПАТ КБ "Союз".

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

Своєю постановою від 15 березня Національний банк ліквідував ПАТ КБ "Союз" за систематичне порушення законодавства у сфері фінансового моніторингу.

Нагалошується, що банк протягом двох останніх років неодноразово притягався до відповідальності за порушення вимог законодавства у цій сфері, а також створював перешкоди для проведення перевірки в березні цього року.

Наразі висновки Нацбанку щодо виявлених фінансових операцій клієнтів банку приєднані до матеріалів кримінального провадження (за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною п’ятою статті 191, частиною другою статті 205 та частиною третьою статті 209 Кримінального кодексу України).

Зазначимо, станом на 1 лютого 2016 року в банку налічувалось менше 300 вкладників–фізичних осіб, вклади яких відшкодовуються Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.