Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Новий тролейбус Електрон

Вівторок, 22 березня 2016, 17:36

Електронівські тролейбуси виставили на маршрут №2

Новий тролейбус Електрон

Три нові тролейбуси, придбані у «Електрону», уже курсують на маршруті №2.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як інформують у ЛКП «Львівелектротранс», нові тролейбуси виробництва «Електрону» перевозять пасажирів на маршруті №2, що з’єднує Університет Франка з вул.Науковою.

«Нові тролейбуси львівського заводу «Електрон», які якісно поповнили тролейбусний парк ЛКП «Львівелектротранс», пройшли випробування і готові курсувати на маршрутах. Новопридбані машини вже пройшли обов’язкову процедуру технічного огляду та виходу на лінію. Машинами керують кваліфіковані водії зі стажем 10-15 років», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Наразі експлуатуються три нові тролейбуси, четвертий тролейбус оглядають на заводі «Електрон», де йому замінять тяговий двигун.

У ЛКП «Львівелектротранс» зазначили, що серед можливих напрямків нових тролейбусів – маршрути №3 та №13.

Нагадаємо, у 2015 році за кошти міського бюджету було придбано 4 нових тролейбуси з низьким рівнем підлоги у корпорації «Електрон»: три тролейбуса Т19 за 1 015 098 000 грн та тролейбус Т19, вартістю 1 014 998 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.