Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Збройні Сили України

Вівторок, 22 березня 2016, 18:10

В Україні зареєстровано понад 13 тисяч контрактників

Збройні Сили України

З початку року кількість бажаючих вступити на військову службу за контрактом склала понад 13,5 тисячі осіб.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як заявив на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі помічник Міністра оборони України з питань зв’язків з громадськістю підполковник Олексій Чорнобай, із усіх бажаючих вступити на військову службу за контрактом, 13 тисяч уже підписали контракт.

"Від початку 2016 року кількість охочих вступити на військову службу за контрактом сягнула понад 13,5 тис. людей, із них - понад 13 тис. осіб уже підписали контракт", – наголосив Олексій Чорнобай.

Він також додав, що сьогодні деякі потенційні кандидати у контрактники висловлюють побоювання, що у разі укладання контракту на проходження військової служби у Збройних Силах на термін 6 місяців, вони продовжуватимуть службу й надалі, понад вказаний у контракті строк.

"Це не відповідає дійсності", – наголосив Олексій Чорнобай.

За його словами, законодавство України гарантує звільнення у запас військовослужбовців, які уклали шестимісячний контракт, навіть за умов особливого періоду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.