Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 28 березня 2016, 17:33

Організатору цеху з виготовництва алкоголю у Львові загрожує сім років

вилучений товар

У місті судитимуть організатора роботи міні-цеху з виготовлення фальсифікованої горілки.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, львів’янин у приватному будинку налагодив роботу міні-цеху, де у кустарний спосіб виготовляв фальсифікат горілки та наклеював на пляшки підроблені марки акцизного збору.

Фальсифікована горілка невеликими партіями реалізовувалась у мережі роздрібної торгівлі Львова.

Під час обшуку у приміщеннях будинку правоохоронці виявили та вилучили: близько 300 літрів етилового спирту, що зберігався у пластикових бочках; понад 20 пляшок ємністю 0,7 л фальсифікату горілки відомого львівського виробника; ємність для змішування та спеціально пристосоване робоче місце для розливу контрафактної горілки; близько тисячі акцизних марок з ознаками підробки; дозатори, лійки, наклейки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для розливу та упакування фальсифікату.

Наразі за цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 та ч.1 ст.204 КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.