Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Понеділок, 28 березня 2016, 18:19

Німеччина інвестуватиме у Львів

Львів

Станом на 1 грудня 2015 року у Львові зареєстровано понад 58 підприємств з німецькими інвестиціями.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, ТзОВ «Еліта-Бізнес», «Сферос-Електрон», «ППА», «Адг-діагностика», «Віста-тур», «Петро карбо хем», «Інтернаціональна компанія РЛ», «Спільне українсько-німецьке промислово-комерційне об'єднання «Чудо-піч», «Український львівський інститут бізнесу та інформатики» тощо.

За даними Головного управління статистики у Львівській області, станом на 31 грудня 2015 року обсяг прямих іноземних інвестицій з Німеччини склав 3079,3 тис дол, що становить 0,4% від загального обсягу інвестицій, які надійшли у Львів.

Інвестиції у Львівщину склали 80 677,7 тис дол, а німецькі компанії у області: «Леоні» – виробництво дроту і кабелю, комплектуючих для автомобільної промисловості; Klingspor, «ОДВ Електрик» – виробництво проводів електричного устаткування для двигунів і авто; Bader – виготовлення шкіряних салонів для легкових автомобілів; «Юліус Кох Україна» – дочірнє підприємство німецької компанії «Юліус Кох Гмбх», що займається виробництвом канатів та мотузок; «Електронтрас»; ІТ компанія B-next.

Зазначимо, 21-22 квітня Львівська міськрада ініціює проведення у Львові засідання Постійної українсько-баварської робочої комісії, під час якого планують розглянути такі інвестиційні проекти: індустріальний парк «CTP», Конгрес центр – розміщення на 326 га виставкового центру, житла, готельних комплексів, офісних центрів; паркінг на вул. Університетській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.