Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибухотехніки

ua.112.ua

Вівторок, 29 березня 2016, 17:14

Вибухівки у Залізничному суді правоохоронці не виявили

вибухотехніки

Правоозоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Про це повідомила прес-служба головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні об 11.10 год до поліції міста Дубно Рівненської області зателефонував анонім та повідомив, що Залізничний районний суд у Львові заміновано.

На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції, кінолог, вибухотехніки та інші експерти, яких залучають у подібних випадках.

Із приміщень суду правоохоронці евакуйовали 640 відвідувачів та 60 працівників, а також обстежили будівлю й прилеглу територію. Втім жодних вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявили.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи аноніма,котрий надав неправдиве повідомлення про замінування. 

Зазначимо, що згідно з чинним законодавством на аноніма, що повідомив неправдиву інформацію про замінування Залізничного суду, чекає покарання – позбавлення волі на строк від 2 до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.