Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Полторак

ukr.media

Середа, 30 березня 2016, 12:48

Міноборони реорганізують та скоротять

Степан Полторак

Міністр оборони Степан Полторак анонсував проведення реорганізації в структурі оборонного відомства України.

Про це повідомляє РБК-Україна.

За його словами, прийнято рішення щодо оптимізації штатної структури Міністерства оборони та перегляду функціональних обов’язків офіцерів міністерства.

"Мушу визнати, що неможливо працювати ефективно при такому роздутому штаті – 770 посад лише у Міністерстві оборони України. У нас забагато людей, які за своїми здібностями просто не можуть приймати рішення, а знаходяться ці люди на відповідальних посадах. Тому, ретельний аналіз виконавської діяльності, аудит функціональних обов’язків на предмет відсутності дублювання функцій та аудит нормотворчої бази – ось основні кроки реформ", – заявив Степан Полторак.

Оптимізація чисельності особового складу відбуватиметься лише після проведення переатестації кожного офіцера, буде перерозподілено обов’язки всіх офіцерів, а також Полторак надасть деякі свої повноваження заступникам та начальникам департаментів.

Зазначимо, під час проведення переатестації, військовослужбовці пройдуть випробування поліграфом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Степан Полторак прийняв рішення щодо переатестації всього особового складу апарату Міністерства оборони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.