Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 30 березня 2016, 13:46

Львівські депутати вимагають звітувати щодо ремонту доріг за кошти митниці

ремонт доріг на Львівщині

Фракція ВО «Батьківщина» Львівської облради вимагає відзвітувати щодо ремонту доріг за рахунок перевиконання митних надходжень.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Із цим зверненням вчора під час сесії Львівської облради виступив депутат від ВО «Батьківщина» Степан Рак.

«Львівщина – одна з чотирьох областей, де з вересня 2015 року діє експеримент з ремонту доріг за рахунок перевиконання плану митних надходжень. Минулого року за рахунок перевиконання на Львівську область було перераховано додатково 312,3 млн. Станом на лютий 2016 року до бюджету Львівщини надійшло додаткових 96, 7 млн грн», – зазначив Степан Рак.

Він вимагає повного звіту про суму коштів, які отримала область в межах експерименту, скільки коштів було спрямовано на ремонт доріг, хто став переможцем тендерів на виконання робіт та хто брав у них участь, які саме дорожні покриття відремонтовано.

Нагадаємо, на Львівщині триває експеримент з ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення за кошти Львівської митниці. Відповідно до нього території, на яких діє пілотний проект, можуть самостійно визначати перелік доріг, що ремонтуватимуться за кошти від перевиконання митних платежів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.