Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

20minut.ua

П'ятниця, 20 липня 2012, 11:29

Понад 700 учасників вже зареєструвались на «Ніч у Львові»

700 учасників зі всієї України та з-за кордону зареєструвалися на мистецько-пізнавальну акцію «Ніч у Львові», яка відбудеться із 27 по 29 липня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

Кожен учасник під час реєстрації може розпланувати на три дні індивідуальну програму культурного відпочинку на власний смак. Для іноземців є версії сайту англійською та польською.

Львів очікує гостей з Афін, Торонто, Риги, Костроми та із різних міст України. Окрім того, самі львів’яни також активно відвідують нічні екскурсії та різні мистецькі дійства «Ночі у Львові». Минулого року приблизна кількість відвідувачів нараховувала понад 3,5 тис. людей, цьогоріч має бути ще більше.

Окрім того, що відвідувачі вперше побачать нічний Львів з вежі Ратуші, на яку їх супроводжуватимуть актори театру «Воскресіння» у стилі Середньовіччя, зможуть прогулятися підземеллями, відвідати Личаківський цвинтар вночі, познайомитись із «Легенди старого Львова» із львовознавцем Ільком Лемком.

До програми акції також долучився Музей пивоваріння, який запропонує дегустацію пива.

Нагадаємо, «Ніч у Львові» – це театралізовані дійства, мистецькі перформенси у музеях, театрах, храмах, які відбуватимуться із 27 по 29 липня. Перший день всі заходи безкоштовні, субота-неділя – символічна плата за відвідини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.