Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ходорів

П'ятниця, 1 квітня 2016, 10:31

Вибори у Ходорові: ТВК офіційно підтвердила перемогу «Батьківщини»

Ходорів

Сьогодні ТВК оприлюднила офіційні результати виборів на Ходорівщині: перемогла ВО «Батьківщина» з результатом у 18,92%.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Зокрема, Блок Петра Порошенка «Солідарність» отримав 17, 99% голосів, Українська партія – 13, 27%, ВО «Свобода» – 10,62%, Народний контроль – 9,24%, Радикальна партія Олега Ляшка – 7, 43%, Українська Галицька партія – 6,63%, Самопоміч – 6,51%.

Що стосується кількості депутатів, то від ВО «Батьківщина» та Блоку Петра Порошенка «Солідарність», у  раду пройшло по 7 депутатів,  від «Української партії» – 5 депутатів.

Загалом до Ходорівської міської ради об’єднаної територіальної громади пройшло 8 політичних партій.  

Нагадаємо, 29 березня на сесії Львівської обласної ради депутати підтримали звернення ВО «Батьківщина» щодо перевірки результатів на виборах у Ходорівській об'єднаній громаді.

Як повідомив керівник Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, за попередніми підрахунками, на виборах лідирувала «Батьківщина» з результатом у 19 %, однак 28 березня члени партії дізналися із ЗМІ про сфальсифіковані дані виборів згідно з якими перемогу збодув Блок Петра Порошенка.

Вибори до міської ради об’єднаної Ходорівської громади, що є найбільшою в Україні, відбулися 27 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.