Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

П'ятниця, 1 квітня 2016, 12:50

ГО Львівщини можуть отримати 100 тисяч

Львівщина

На Львівщині стартував конкурс з розробки дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва на рівні територіальних громад.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначила директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Тетяна Шепіленко, до участі запрошують неприбуткові, зокрема громадські організації, які мають ідеї для зменшення регуляторних бар'єрів та покращення бізнес середовища.

"Конкурс дорожніх карт має на меті залучити представників громадянського суспільства до розробки послідовних кроків з розвитку малого та середнього підприємництва. Переможці ж отримають міні-грант до 100 тисяч гривень на вдосконалення дорожніх карт, які сприятимуть діяльності бізнесу", – наголосила Тетяна Шепіленко. 

Зазначимо, що окрім Львівської, конкурс відбувається ще у Вінницькій, Київській, Тернопільській та Херсонській областях.

Детальнішу інформацію можна отримати тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.