Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська облрада

Понеділок, 4 квітня 2016, 12:47

Львівські депутати замовили блокнотів та ручок на 500 тисяч

Львівська облрада

Львівські депутати затвердили план закупівлі на 2016 рік: сума видатків коливається у межах 2,5 млн грн.  

Про це йдеться у річному плані закупівель Львівської обласної ради на 2016 рік.

Зокрема, із обласного бюджету депутати виділили 508 тис грн на придбання матеріалів, обладнання та інвентарю. У цю категорію входять блокноти, папки, авторучки, олівці, ножиці, клей, ліки, програмне забезпечення, конверти тощо.

Оплата послуг, окрім комунальних, обійдеться у 954 тис грн, а ось водопостачання обійдеться у 9 тис грн, водовідведення – 3 тис грн, електропостачання – 55 тис грн, газопостачання – 303 тис грн.

На підвищення кваліфікації працівників виділено 20 тис грн, ремонт комп'ютерів – 15 тис грн, надання телефонних послуг – 118 тис грн, щоденний медогляд водіїв – 2750 грн.

Пеня і держмито обійдуться у 4 тис грн, членсьткі внески у асоціацію "Єврорегіон Карпати-Україна" – 400 тис грн, внески у "ОАМР "Ради Львівщини" – 150 тис грн та "Українську асоціацію районних та обласних рад" – 51 тис грн. 

Нагадаємо, на початку 2015 року управління майном спільної власності Львівської облради оприлюднило позиції річного плану закупівель на 2015 рік: у списку було 82 позиції. Згодом депутати дозамовили ще декілька товарів та послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.