Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Східниця

ukrain.travel

Вівторок, 5 квітня 2016, 13:58

Синютка популяризуватиме Східницю

Східниця

Львівська ОДА планує інвентаризувати джерела Східницького родовища та збільшити фінансові надходження від їх експлуатації та продажу земельних ділянок.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Курорт має значний рекреаційний потенціал та вигідне територіальне розташування. Для прикладу, об’єм розвіданих вод Східницького родовища типу "Нафтуся" на сьогодні становить понад 64 м³ на добу. А це майже у 1,5 рази перевищує запаси курорту Трускавець. Проте сьогодні не всі вони доступні для відвідувачів", – зазначила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

За її словами, у Східниці є також й вільні земельні ділянки, які можуть забезпечити реалізацію інвестиційних проектів.

Відтак, для підвищення привабливості курорту цьогоріч розпочнуть інвентаризацію усіх джерел Східницького родовища, а також встановлять чіткі межі смт. Східниця.

Гримак наголосила, що місцева влада підготувати для продажу на аукціоні вільні землі для нових інвестпроектів.

Окрім цього, надходження до бюджету Східниці планують збільшити від розвитку туристичної сфери та експлуатації мінеральних джерел.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.