Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

patauza.co.ke

Середа, 6 квітня 2016, 10:48

Мякішев вимагає узаконити договори оренди 500 земель на Львівщині

земельна ділянка

Львівська прокуратура ініціювала внесення змін до договорів оренди земель у області.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

23 березня прокуратура Львівської області скерувала листи до Львівської ОДА та Львівської обласної ради з вимогою привести у відповідність до вимог   законодавства майже 500 договорів оренди земельних ділянок держвласності загальною площею більше 4 тис гектарів, розташованих за межами населених пунктів.

Зокрема, йдеться про договори, в яких не проведено та не оновлено нормативної грошової оцінки земель, а річний розмір орендної плати встановлено нижче 3% річних від нормативної грошової оцінки.

Відтак, прокуратура ініціює питання про внесення змін до цих договорів оренди земельних ділянок та приведення розміру орендної плати у відповідність до закону, що має призвести до збільшення надходжень платежів до місцевих бюджетів.

Нагадаємо, новим прокурором Львівщини нещодавно призначили Віталія Мякішева з Житомирщини. Зазначимо, з грудня 2014 року прокурором Львівської області був Роман Федик. Про його звільнення стало відомо 21 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.