Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

Четвер, 7 квітня 2016, 12:52

На Львівщині негода знеструмила 35 сіл

Львівобленерго

Вчора через грозу та сильний вітер у 4 районах області без електропостачання залишилися 35 сіл.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відтак, у ніч на 7 квітня на території області було пошкоджено 7 ліній електропередач ЛЕП 6-10 кВ (5 – повністю, 2 – частково) внаслідок чого знеструмлено 84 ТП 6-10/0,4 кВ.

У зв’язку з негодою тимчасово без електропостачання залишились 35 населених пунктів (29 – повністю, 6 – частково) у 4 районах області: Жовківському, Перемишлянському, Сокальському та Стрийському.

"Найбільше постраждав Перемишлянський район, де було зафіксовано відключення електропостачання у 18 населених пунктах (15 – повністю та 3 – частково)", - розповів  директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрій Умрихін.

Станом на 10:00 год електропостачання відновили у Стрийському районі. Наразі без світла залишаються ще 28 населених пунктів у Жовківському, Перемишлянському та Сокальському районах.

Окрім того, на сільських телефонних станціях було порушено електрозв’язок з 4 селами у Стрийському, Перемишлянському та Жидачівському районах.

Над відповлення електрики працюють 14 аварійно-відновлювальних бригад ПАТ "Львівобленерго" у складі 18 одиниць техніки та 54 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.