Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Олег Лужний

dreamteamfc.com

Четвер, 7 квітня 2016, 15:55

Лужний зіграє на Арені Львів

Олег Лужний

Відомий футболіст Олег Лужний проведе у Львові за участю колег з українських та закордонних клубів: 22 квітня відбудеться представлення гравців.

Про це повідомляє громадська організація "Міжнародне спортивне товариство Короля Данила".

Відтак, "Міжнародне спортивне товариство Короля Данила" запланувало провести 22 квітня прес-конференцію з питань проведення бенефіс-гри легенди українського футболу Олега Лужного.

Як наголошують у ГО, на конференції Олег Лужний має представити склад гравців з обидвох сторін, розповісти про заходи, які заплановано провести у рамках акції та офіційно оголосити про свої плани на найближче майбутнє.

Наразі відомо, що Олег Лужний попередньо запросив своїх колег з лондонського Арсеналу, серед яких: Тьєррі Анрі, Жілберту Сілва, Робер Пірес, Тоні Адамс.

Зазначимо, матч Лужного заплановано провести 22 травня на стадіоні "Арена Львів". 

Нагадаємо, Олег Лужний грав на львівські Карпати, перебував у складі київського Динамо та був неодноразовим чемпіоном та володарем Кубків України.

За час перебування у лондонському Арсеналі був переможцем англійської прем’єр-ліги, володарем Кубку Англії, фіналістом Кубку УЕФА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.