Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Четвер, 7 квітня 2016, 17:32

Синютка забезпечуватиме житлом дітей-сиріт Львівщини

Олег Синютка

Олег Синютка розпорядився створити комісію, яка займатиметься забезпеченням житлом дітей-сиріт.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки
від 1 квітня 2016 року.

Відтак з метою розв'язання проблеми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, реалізації державної політики захисту житлових та майнових прав дітей, а також на виконання Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт у Львівській області на 2016 – 2018  роки, була створена робоча група.

«Створити Комісію з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області та затвердити її склад», – йдеться у розпорядженні.

До неї увійшли заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний, начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис, заступник начальника – завідувач сектору соціально-правового захисту дітей служби у справах дітей Львівської ОДА Роман Хлопецький, директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослав Бордіян, голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради  Олег Домчак.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Юрія Підлісного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.