Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Віталій Мякішев

П'ятниця, 8 квітня 2016, 12:34

Мякішев перевірить працівників Городоцької прокуратури

Віталій Мякішев

Прокуратура області розпочала службове розслідування дій працівників Городоцької місцевої прокуратури.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, за наказом прокурора Львівської області Віталія Мякішева було розпочато службове розслідування щодо працівників Городоцької місцевої прокуратури за фактом кримінальних дій на території Мостиського району.

Зокрема, за результатами перевірки планується встановити дії прокурорів у справі затримання та звільнення працівниками Мостиського відділення Яворівського відділу поліції двох осіб, які можуть бути причетними до крадіжок з будинків, яких було затримано 4 квітня.

Наразі вони були звільнені з ізолятора тимчасового тримання у зв’язку з відсутністю доказів.

Хід розслідування перебуває на особистому контролі прокурора Львівської області. 

Нагадаємо, новим прокурором Львівщини нещодавно призначили Віталія Мякішева з Житомирщини. На зустрічі з громадськими активістами заявив, що подасть у відставку, якщо львів'яни доведуть будь-яку його причетність до незаконних діянь чи бандитських угрупувань.

31 березня місцеві активісти зірвали офіційне представлення Мякішева, оскільки вважали його ставлеником Шокіна, а також прозвали «парашутистом».

Зазначимо, з грудня 2014 року прокурором Львівської області був Роман Федик. Про його звільнення стало відомо 21 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.