Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 8 квітня 2016, 13:17

66% львів'ян вважають роботу міськради непрозорою

Львів

Львів'яни оцінили продуктивність послуг місцевої влади.

Відтак, за результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 20 січня 8 лютого – цього року у 24 містах країни, 65% задоволені мером міста, якого вибрали на місцевих виборах у 2015 році, 21% – проти, ще 12% мешканців міста не визначилися із своєю позицією.

А ось склад новообраної міської ради підтримують 41% мешканців, 34% незадоволені депутатами, 18% – не визначилися.

66% львів'ян вважають непрозорою діяльність міськради, 23% – навпаки. 68% мешканців, проти 19%, переконані, що міська рада не долучає громадськість до процесу прийняття рішень до рішень та не забезпечує якісний документообіг (47%).

.

Щодо залучення інвестицій у економіку Львова, то за думкою 55% мешканців влада справляється із цим завданням, а 79% підтримують міськраду у покращенні іміджу міста та гродадської безпеки (66%). З цих питань Львів знаходиться на першому місці серед інших міст України.

50% львів'ян переконані, що влада не ставиться відповідально до потреб людей.

Пріоритетними для роботи новообраної міської влади львів'яни вважають медичні заклади (47%), житлово-комунальне господарство (46%) та соціальний захист (42%).

Зазначимо, попереднє опитування проводилось у 22 містах 2-20 березня 2015, загалом було опитано 17,600 респондентів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.