Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

очисні споруди Львова

Понеділок, 11 квітня 2016, 15:36

Поскаржитися на неприємний запах у Львові можна буде он-лайн

очисні споруди Львова

У місті впроваджують онлайн-форму подання та відстеження скарг на місця поширення неприємного запаху.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛМКП «Львівводоканал», за рекомендацією французького експерта компанії EGIS AIR, яка має успішний досвід в подібних проектах, Елен Пієт Сарне, запроваджує систему онлайн-скарг на місця поширення неприємного запаху. Повідомити про запах можна на офіційному сайті підприємства.

Завдання цього проекту – забезпечити реакцію на зареєстровані скарги, а також визначити пооходження неприємних запахів, контролювати поліпшення якості повітря.

«За час існування проблеми періодичного виникнення неприємного запаху ми з’ясували, що не лише місто Львів стикнулося з такою ситуацією. Наша мета – дослідити усі «слабкі  місця» й напрацювати комплекс заходів для остаточного подолання проблеми. Відтак, ми потребуємо допомоги львів’ян і закликаємо їх активно користуватися зазначеним ресурсом. Це допоможе нам зрозуміти, де найчастіше виникають проблеми і цільово впливати на них», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львова на 2016 рік передбачено 20 мільйонів гривень на усунення смороду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.