Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

навчання

erudyt.net

Вівторок, 12 квітня 2016, 14:56

Усе більше мешканців Львівщини наймають репетитора з математики

навчання

У області найбільш затребувані репетитори з англійської мови та математики.  

Про це повідомляють аналітики OLX.

Проаналізувавши пропозиції із репетиторства, представлені на онлайн-ресурсі приватних оголошень OLX.ua на Львівщині, аналітики сайту з'ясували скільки коштують послуги репетиторів у Львівській області та послугам яких викладачів надають перевагу.

Зокрема, у розділі "Освіта та спорт" у області на OLX доступно близько 1 000 пропозицій з репетиторства. Найбільше пропозицій представлено у Львові – 83,5%. На Дрогобич, Стрий, Трускавець та Червоноград разом припадає близько 7,5%.

Зазначимо, кількість оголошень і пошукових запитів за словам "репетитор" лише в березні цього року зросла на 5,6% по всій Україні. При цьому, найпопулярніший у Львівській області – "репетитор з англійської мови" –49,4% запитів.

Також мешканці області цікавляться репетиторами з предметів: математика (33,7%), німецька мова (6,2%), хімія (3,5%), фізика (1,6%), українська та польська мови (1,6%).

Щодо вартості послуг, то репетитору з української мови та літератури за 90 хвилин потрібно заплатити 100 грн, з історії України – 75 грн за годину, з англійської – 110 грн за годину, а заняття з творчих предметів коштують 50 грн.

Окрім цього, надорожчі послуги репетитора у Львові, для прикладу, у заняття з англійської мови у Дрогобичі коштуватиме на 30% дешевше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.