Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вивіски

Вівторок, 12 квітня 2016, 16:52

У Львові демонтували понад 230 рекламних вивісок

вивіски

Впродовж квітня у місті демонтували 234 зовнішніх рекламних конструкцій.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З початку місяця у місті демонтували 234 білбордів, сітілайтів, вивіскок, тендерів, перетяжкож, що були незаконно встановлені або термін дії дозволів на розміщення яких уже вийшов і не був продовжений.

Зокрема, демонтаж було здійснено за адресами: пр.  Свободи, пл. Міцкевича, Галицька і Соборна, вул. Дорошенка, Київська, Личаківська, Куліша, Сихівська, Осмомисла, Шпитальна, Коперника, Джерельна, Дудаєва, Замарстинівська, Староєврейська.

«Здійснення демонтажу самовільно встановленої зовнішньої реклами або реклами, що функціонує без продовженого терміну дії дозволу на її розміщення проводиться систематично. Підприємці або свідомо обходять і порушують законодавство, не подаючи відповідного пакету документів для погодження і отримання дозволу на зовнішню рекламу, або ж до кінця не поінформовані про порядок встановлення рекламних конструкцій, – зазначив директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Зазначимо, для встановлення рекламної вивіски необхідно погодити проект і отримати дозвіл на її встановлення від виконавчого комітету міськради, а у разі закінчення терміну дії дозволу на рекламну конструкцію – продовжити її відповідно. В іншому випадку – реклама вважається незаконною і підлягає демонтажу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.