Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Понеділок, 23 липня 2012, 11:11

У Карпатах врятували 28 туристів, з них 22 дитини

В Івано-Франківській області врятовані 28 туристів з Чернігова, які заблукали на Чорногірському хребті. Про це повідомляє прес-служба МНС, пише РБК-Україна.

Рятувальникам смт Верховина 22 липня надійшло повідомлення про те, що група туристів (22 дітей і 6 дорослих) заблукали в районі Чорногірського хребта, біля села Дземброня Верховинського району, і не можуть дістатися до свого наметового містечка біля озера Несамовите.

Сьогодні в 1.15 рятувальники знайшли туристів на Чорногірському хребті між вершинами Смотрич і Піп Іван, і супроводжують їх до села Дземброня. Стан туристів задовільний.

Нагадаємо, недавно похід в гори закінчився трагічно для двох українських альпіністів в горах Грузії. Під час спуску групи українських альпіністів у складі чотирьох осіб з гори Ушба в Грузії на висоті 3,6 тис. м розірвався трос, і два українці полетіли в прірву і загинули. Решта членів групи продовжили спуск неушкодженими.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.