Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

zolochiv.net

Понеділок, 23 липня 2012, 11:09

Міськрада Львова виплатить грошову допомогу постраждалим до 10-ї річниці Скнилівської трагедії

Львівська міськрада виплатить одноразову матеріальну допомогу потерпілим Скнилівської трагедії до вшанування 10-ї річниці автокатастрофи. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

 

Управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову грошову допомогу з міського бюджету, за результатами обстеження матеріально-побутових умов потерпілих сімей, на загальну суму 74 тис. грн.

«Відповідно до підписаного розпорядження кошти отримають двоє потерпілих громадян, які потребують реабілітації та лікування в розмірі по 10 тис. грн., та 27 членів сімей загиблих, які потребують лікування, оздоровлення, вирішення питань соціально-побутового характеру, у розмірі по 2 тис. грн.», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, Скнилівська трагедія трапилася  під час святкування 60-ї річниці 14 авіаційного корпусу ВПС України на Скнилівському аеродромі під Львовом 27 липня 2002 року. Внаслідок падіння винищувача Су-27УБ (№42 серійний №96310425070- із складу 894 ВАП) у натовп глядачів, загинули 77 осіб (серед них 28 дітей) і постраждали близько 250 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.