Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Четвер, 14 квітня 2016, 13:25

У Львові з'явилася карта ремонту вулиць

Львів

На сайті Львівської міськради опублікували бюджетні карти, які відображають видатки бюджету розвитку 2015 та 2016 років.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтепер у рамках проекту «Open Budget» можна відслідковувати, що саме цьогоріч ремонтуватимуть чи модернізуватимуть на вулиці або у мікрорайоні Львова за бюджетні кошти на картах.

«Це максимально зрозуміло, максимально просто: на цих картах можна подивитися, скільки грошей витратили на ремонт вашого двору», – наголосив працівник міського управління ІТ Іван Коржов.

Також планують розробити і візуалізацію дохідної та видаткової частин бюджетів комунальних підприємств міста.

«Тобто це всі комунальні підприємства, окрім ЖЕКів: Міський центр інформаційних технологій, Водоканал, Львівсвітло тощо», – підкреслив Іван Коржов.

Нагадаємо, проект «Open Budget» спільно реалізують управління ІТ Львівської міської ради і Центр політичних студій та аналітики «Ейдос», за підтримки Європейської комісії в Україні, Міжнародного благодійного фонду «Відродження» та ПРООН в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.