Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

www.newsmarket.com.ua

Понеділок, 23 липня 2012, 11:41

За побиття дівчат та міліціонера на львівській дискотеці затриманий племінник Ганни Герман

21 липня проти Олега Бокала - племінника керівника Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації президента України Ганни Герман, порушена кримінальна справа за статтею 296, ч.4 Кримінального кодексу України – хуліганство. Про це повідомила начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ і Львівській області Світлана Добровольська.

Світлана Добровольська розповіла, що Олега Бокала заарештували. Вона також додала, що разом з ним теж арештований мешканець міста Києва.

У п'ятницю, 20 липня, біля нічного клубу «Райончик» у Львові, племінник керівника Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації президента України Ганни Герман – Олег Бокало побив на дискотеці двох дівчат та жінку-міліціонера.

За словами очевидців, біля клубу Олег Бокало бив свою вагітну дружину. На захист кинулися її подруги. Адміністрація закладу викликала міліцію, та це не заспокоїло хулігана. Він зі своїм другом накинулися на міліціонерів, рвали їм форму, плювали, нецензурно висловлювались та побили слідчу-жінку, внаслідок чого вона отримала струс мозгу та закриту черепно-мозгову травму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.