Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

kyivsta.gov.ua

Понеділок, 23 липня 2012, 13:00

Понад 9 тисяч звернень надійшли від платників податків на «Пульс податкової»

За перше півріччя функціонування антикорупційного проекту «Пульс податкової» нею скористалися понад 9 тисяч платників податків з усієї України. Про це повідомляє прес-служба ДПС у Львівській області.   

 

Із січня по липень 2012 року на лінію антикорупційного сервісу зателефонували 9082 особи. Найбільшою популярністю «Пульс податкової» користується серед платників податків столиці, від яких надійшли майже 25% звернень, а також дніпропетровських (майже 13%) та харківських (10%) платників.

Досить часто платники податків цікавилися організацією роботи органів ДПС, сервісами електронної звітності тощо.

Нагадаємо, «Пульс податкової» розпочав свою роботу з 25 січня 2012 року. Головний принцип роботи сервісу – зворотній зв’язок та оперативне вирішення проблемних питань платників. Більшість звернень до антикорупційного проекту опрацьовують упродовж однієї доби. Податківці не тільки приймають скарги громадян, а й повідомляють заявникам про результати розгляду їх звернень та вжиті заходи, – сказано у повідомленні.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.