Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

val.ua

Понеділок, 23 липня 2012, 14:17

У Львові ТЕЦ-1 запрацювала після реконструкції

ЛМКП «Львівтеплоенерго» запустило у роботу найбільший об’єкт теплопостачання Львова ТЕЦ-1 після «нульової зупинки» на обстеження всього обладнання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

Є така частина обладнання ТЕЦ-1, яку неможливо перевірити без зупинки об’єкту, тому щороку робота зупиняється для повного обстеження та ремонту обладнання. Саме із ТЕЦ-1 більшість мешканців Львова отримують тепло.

«На ТЕЦ-1 вже другий рік проводяться важливі роботи з реконструкції і модернізації основного обладнання. Після завершення капітального ремонту на паровому котлі №6, розпочато ремонт на котлі №8. Проведено ремонт турбогенератора №7. Продуктивність роботи турбіни після ремонтних робіт вдалося збільшити в 2 рази. Зараз проводяться роботи з реконструкції та модернізації парогенератора ст. №8, заміна трансформаторів струму та ряд інших важливих робіт», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.