Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ua.money.comments.ua

Понеділок, 23 липня 2012, 15:06

Найвищий рівень безробіття на Львівщині зафіксований серед населення віком до 35 років

Рівень безробіття станом на 1 липня 2012 року серед населення віком до 35 років складає 51% від загальної кількості, серед жінок 52% та 41% серед сільського населення. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

 Для зміни ситуації із безробіттям Центр зайнятості впроваджує програми сприяння зайнятості населення. На даний момент це дотації на створення додаткових робочих місць у розмірі 14,6 млн. грн., завдяки яким працевлаштовані 786 безробітних. До кінця 2012 року плановане працевлаштування 1645 осіб.

Першими робочими місцями з наданням цих дотацій забезпечені 47 молодих осіб, які отримали середню освіту, на що з Державного бюджету використані 111,8 тис. грн. Окрім того, здійснена одноразова виплата допомоги з безробіття 268 особам для започаткування власної.

«Перевага у наданні такої допомоги віддається мешканцям сільської місцевості, які займатимуться перспективними видами діяльності, у тому числі орієнтованими на відродження села й розвитку агробізнесу та біотехнологій, зокрема, реалізацію бізнес-планів, розроблених структурними підрозділами Львівської ОДА», – зазначено у повідомленні.

Безробітних залучають також до оплачуваних громадських  робіт. Упродовж першого півріччя 2012 року були залучені 7,8 тис. осіб, на організацію яких усього витрачені 7,1 млн. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.