Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Мечникова

Вівторок, 19 квітня 2016, 13:15

У Львові закриють на ремонт нову ділянку вулиці Мечникова

вул. Мечникова

Вул. Мечнікова на ділянці від пологового будинку №1 до вул. Некрасова буде перекрита до середини літа.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління інженерного господарства міськради, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, з 10:00 год 20 квітня і до 30 липня цього року для проїзду транспорту закривають вул. Мечнікова на ділянці від пологового будинку №1 до вул. Некрасова.

Як розповів інспектор з безпеки руху компанії «Онур» Юрій Букофай, на час ремонтних робіт до пологового будинку буде організовано тимчасовий заїзд та виїзд.

«Зокрема, під’їхати до пологового будинку можна буде по вул. Некрасова через пожежний заїзд. Власне, на частині вул. Некрасова, яка веде до пологового будинку, буде організовано двосторонній рух. Також зараз ми проводимо до ладу дорожнє покриття цього тимчасового заїзду», – наголосив Юрій Букофай.

Нагадаємо, на сьогодні ремонтні роботи тривають на ділянці від вул. Пекарської до полового будинку №1.

Загальна вартість будівельних робіт становить 67 189 455,56 грн. А вулицю закрили на ремонт з 14 грудня 2015 року. На час ремонтних робіт було організовано автобусний маршрут №7а, який сполучає центр міста з Погулянкою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.