Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Войцех Бальчун

se.pl

Середа, 20 квітня 2016, 14:11

Укрзалізниці та Укрпошті дали нового драйву

Войцех Бальчун

Уряд затвердив керівників Укрзалізниці та Укрпошти: ними стали Войцех Бальчун та Ігор Смілянський.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Уряд призначив переможців конкурсів на заміщення посад керівників Укрзалізниці та Укрпошти. Конкурсні відбори проходили у два етапи, в них взяли участь 48 та 31 кандидати.

Відтак, головою ПАТ «Українська залізниця» став поляк Войцех Бальчун, який має понад 15 років професійного досвіду, в тому числі 7 років досвіду роботи у сфері залізничних перевезень у Польщі на посаді голови наглядової ради польської залізниці РКР S.A. та генерального директора PKP Cargo S.A.

Бальчун входить у список ТОП-20 антикризових менеджерів Польщі-2012 за версією Bloomberg Businessweek Poland.

Ігор Смілянський отримав посаду генерального директора Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Ігор Смілянський має професійний досвід понад 17 років у сфері стратегічного, управлінського та фінансового консалтингу. На сьогоднішній день працює в Нью-Йорку (США). Отримав вищу освіту в університеті ім. Джорджа Вашингтона та Джорджтаунівському Університеті в США.

Зазначимо, з 1 грудня минулого року «Українську залізницю» перетворили на публічне акціонерне товариство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.