Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Alfa Jazz Fest

jazzinkiev.com

Середа, 20 квітня 2016, 15:49

Alfa Jazz Fest лідирує у топі цьогорічних фестивалів Європи

Alfa Jazz Fest

Популярне британське видання The Guardian оприлюднило топ-10 джазових подій у Європі, у якому львівський Alfa Jazz Fest – на першому місці. 

Про це йдеться на сайті The Guardian

Автор музичного рейтингу Адам МакКаллок серед усіх джазових фестивалів Європи на перше місце поставив саме львівський Alfa Jazz Fest. 

"Цей фестиваль, що був заснований у 2011 році, має три сцени, на яких виступають виконавці як зі всієї Європи, такі і американські зірки, зокрема Pat Metheny, Esperanza Spalding, Dianne Reeves and Branford Marsalis. Серед зірок, чиї виступи можна відвідати безкоштовно просто на чудовій площі Ринок, є британська група Sons of Kemet і майстер ударних Trilok Gurtu", – зазначив Адам МакКаллок. 

Також у топ увійшли французький фестиваль Jazz a Vienne, швейцарський Montreux jazz festival, North Sea jazz festival у голландському Роттердамі, Nisville jazz festival у Сербії та інші.

Зазначимо, що квитки на Alfa Jazz Fest є найдешевшими серед усіх фестивалів, що увійшли до рейтингу. 

Цьогоріч Alfa Jazz Fest відбудеться 24-27 червня. Квитки уже в продажу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.