Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Понеділок, 23 липня 2012, 16:29

КіноЛев шукає волонтерів

VII Міжнародний фестиваль незалежного кіно «КіноЛев», який відбуватиметься із 22 по 26 серпня у Львові, шукає волонтерів для роботи у підготовчий період та на самому Фестивалі. Про це повідомляють організатори проекту.

 

Волонтери потрібні для супроводу іноземних гостей фестивалю (режисери), логістики показів фільмів на різних фестивальних майданчиках, інформаційної і технічної підтримки (знання відео і звукової апаратури) і для іншої допомоги, пов’язаної із «хаосом» кінофестивалю.

Організатори забезпечать волонтерів харчуванням упродовж фестивалю, фірмовими футболками, відео і аудіотехнікою.

«Волонтери також отримають у подарунок пакет фільмів-учасників фестивалю. Та матимуть хорошу нагоду спілкуватися із видатними режисерами, продюсерами, акторами, бути дотичними до кіносвіту і кіно тусовки», – зазначено у повідомленні.

Усі охочі можуть надсилати свої зголошення до 1 серпня 2012 року на адресу imagdysh@gmail.com із позначкою «Волонтери», або телефонувати за номером 067 78 430 78.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.