Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 21 квітня 2016, 14:44

ЄІБ інвестуватиме у Львів

Львів

Європейський інвестиційний банк фінансуватиме у Львові великі проекти, що стосуються поводження з ТПВ та транспортної інфраструктури.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час зустрічі міського голови Львова Андрія Садового з віце-президентом Європейського інвестиційного банку представники Львівської міської ради та представники Європейського інвестиційного банку Ласло Бараняєм, було вирішено співпрацювати у рамках підготовки до фінансування муніципальних проектів в галузі інфраструктури.

«Маємо два основні напрямки, у яких Банк готовий виступити партнером міста. Перший – це поводження з ТПВ. Спільно з Банком місто розпочинає реалізацію проекту по Грибовицькому сміттєзвалищу. Мова йде про новий полігон та про сміттєпереробний завод. На реалізацію проектів у транспортній галузі в Україні Банк має 400 млн євро», – наголосила начальник управління зовнішньоеконо наголосила мічних відносин та інвестицій Ольга Сивак.

Відтак, місто співпрацюватиме з Європейським інвестиційним банком щодо модернізації транспортної інфраструктури. Це модернізація транспортного парку і реконструкція доріг.

«Домовленості досягнуті, зараз будемо конкретизувати самі проекти», – зазначила Ольга Сивак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.