Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 21 квітня 2016, 14:16

Депутати вимагають від Садового заборонити першотравневий марш

Андрій Садовий

Депутати Львівської міськради вимагають від Андрія Садового заборонити проведення першотравневого маршу неокомуністів у Львові.

Сьогодні під час сесії Львівької міськради депутат від «Свободи» Андрій Карбовник звернувся до Андрія Садового та правоохоронців із пропозицією заборонити проведення так званого «першотравневого маршу». 

За його словами, організація «Чорний світанок» хоче провести 1 травня вулицями Львова так званий «першотравневий марш».

«Ми звертаємося до начальника управління СБ України у Львівській області Віктора Андрейчука, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитра Загарії та львівського міського голови Андрія Садового з вимогою не допустити провокацій у місті та вжити всіх необхідних заходів для забезпечення громадського порядку та безпеки у м. Львові під час Великодніх свят. Вважаємо неприпустимою бездіяльність щодо попередження провокацій у місті» – зазначив Андрій Карбовник. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.