Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

ДФС у Львівській області

Четвер, 21 квітня 2016, 17:34

Львівські податківці виявили склад із контрабандою на мільйон гривень

контрабанда

Податківці викрили новий спосіб уникнення сплати податку на товар при перетині кордону.

Про це повідомила прес-служба Державної фіскальної служби у Львівській області.

Вчора львівські податківці в межах операції під умовною назвою "Рубіж-2016" викрили незаконну схему ввезення на територію України популярних товарів без сплати митних платежів. 

Відтак шахраї перевозили товари відомих брендів у тій кількості, яка не підлягає розмитненню, а потім зберігали їх у спеціалізованих місцях неподалік прикордонних зон. 

Всі товари громадянами громадяни ввозили нібито для власних потреб, втім опісля їхнього накопичення їх формували у великі партії і відправляли в торгівельні мережі по всій Україні.

Під час огляду складських приміщень в одному з прикордонних райцентрів Львівщини правоохоронці виявлили та вилучили несертифіковані в Україні товари імпортного виробництва без документів походження й без встановленого маркування.

Зокрема, підгузники, побутова техніка, різноманітна побутова хімія загальною орієнтовною вартістю понад мільйон гривень.

За даним фактом триває досудове слідство.

Нагадаємо, нещодавно львівські митники викрили незаконну спробу ввезення на територію України високоліквідних брендових товарів під виглядом дешевих будматеріалів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.