Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегали

Держприкордонслужба України

Понеділок, 25 квітня 2016, 10:38

Львівські прикордонники затримали нелегалів із наркотиками

нелегали

Прикордонники Мукачівського загону в межах спецоперації затримали шістьох нелегалів, що намагалися перетнути кордон України.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Відтак прикордонники відділу «Лужанка» отримали інформацію від місцевого жителя про рух невідомих осіб у сторону кордону. Згодом наряд затримав двох громадян без документів. Затримані повідомили, що один із них є громадянином Шрі – Ланки,  а інший назвався громадянином Бангладеш.

Більше того, під час проведення особистого огляду останнього у його верхньому одязі виявили поліетиленовий пакет із речовиною білого кольору, ймовірно із наркотиками.

Іще чотирьох афганців затримали прикордонники відділу «Косино». Ними виявилось молоде подружжя, яке документів при собі також не не мало. Також чоловік і дружина взяли із собою двох малолітніх дітей двох та трьох років.  

Наразі нелегалів затримано. Крім того тривають заходи із пошуку й установлення осіб, причетних до організації незаконної подорожі мігрантів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.