Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Прокуратура Львівської області

Понеділок, 25 квітня 2016, 13:30

Львівська прокуратура заборонила будівництво на вул. Кримській

Прокуратура Львівської області

Фірма-забудовник не мала жодних дозвільних документів на проведення будівельних робіт.

Про це повідомила прес-служба Прокуратури Львовівської області.

Прокуратура області подала апеляційну скаргу до суду з вимогою скасувати рішення Франківського районного суду від 25 грудня 2014 року.

Згідно з ним за одним із ТзОВ визнано право власності на об’єкт незавершеного будівництва, що розташований на вул. Кримська, 53а.

Втім прокуро довів, що вказане рішення суду прийнято з порушенням норм матеріального права. Зокрема, було встановлено, що будівництво проводилось на земельній ділянці, яка належить територіальній громаді Львова, та не була надана позивачу у власність чи користування.

Більше того, у підприємства немає жодного дозволу на будівництво, відповідної проектно-технічної документації, а також погодження органу місцевого самоврядування. 

Відтак попереднє рішення суду скасовано, а згаданому товариству у вимозі щодо узаконення самобуду у парковій зоні міста відмовлено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.