Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прибирання міста

Середа, 27 квітня 2016, 15:06

На Львівщині створили 11 скверів та розчистили 325 джерел

прибирання міста

У області впродовж місячника благоустрою очистили від сміття майже 900 км прибережних смуг та створили 11 нових зелених зон та скверів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Загалом на території області участь у місячнику з озеленення та благоустрою взяли понад 260 тисяч осіб. Вдалося зробити чимало корисного. Зокрема небайдужі мешканці Львівщини очистили від сміття майже 900 км прибережних смуг, упорядкували та розчистили 325 джерел", – наголосив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник.

За його словами, в області створили 11 нових зелених зон та скверів площею 4 га, висадили понад 86 тис дерев та 21 тис кущів, ліквідували 671 засмічення, упорядкували 168 сміттєзвалищ.

Також упорядкували територію 1708 кладовищ.

У рамках місячника з благоустрою державними лісогоспами було створено нових лісових насаджень на площі понад 984 га.

А за інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області протягом місячника з благоустрою прибрали смуги відчуження доріг загального користування загальною протяжністю 659 км.

Нагадаємо, з 16 березня до 16 квітня 2016 року у області проходив місячник озеленення, прибирання та благоустрою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.