Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Четвер, 28 квітня 2016, 13:40

Порошенко створив робочу групу для протидії вивезення грошей за кордон

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав указ «Про заходи щодо протидії зменшенню податкової бази і переміщенню прибутків за кордон».

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Робочу групу очолить голова комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна. Згідно з указом, вона має внести пропозиції щодо особового складу робочої групи, до якої входитимуть члени Нацради реформ, народних депутатів, представників уряду та інших органів державної влади, Нацбанку, громадських організацій, професійних об'єднань та експертів.

Наразі робоча група має підготувати до 10 червня законопроекти щодо удосконалення процедур контролю за трансфертним ціноутворенням та виведенням доходів за кордон, запровадження правил стосовно контрольованих іноземних компаній, протидії агресивному податковому плануванню, а також з питань лібералізації валютного законодавства України.

Зокрема, пропонується посилити контроль за агресивним податковим плануванням вітчизняними компаніями та забезпечити збільшення прозорості ведення бізнесу в Україні.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.