Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

lvug.com.ua

Четвер, 28 квітня 2016, 16:54

На Львівщині вилучили фальсифіковану горілку на 100 тисяч

вилучений товар

У Пустомитівському районі правоохоронці викрили на складі понад 1,4 тисячі пляшок підробленої горілки, яку пранували продавали у Львові.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, правооохоронці припинили діяльність «перевалочної бази» у Пустомитівському районі, де зловмисники зберігали фальсифіковану алкогольну продукцію та вилучили партію контрафактної горілки.

Фальсифікований алкоголь зловмисники невеликими партіями продавали через мережу роздрібної торгівлі у Львові.

Організував злочинний «бізнес» місцевий мешканець.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили більш як 1,4 тисячі пляшок підробленої горілки, 150 літрів горілки у фольгованих пакетах, запакованих в картонні коробки та 30 літрів спирту.

Частина контрафактної продукції зберігалась у помешканні, інша частина вже була завантажена у автомобілі та готова до відправки у магазини. Загальна вартість товару – понад 100 тис грн.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) КК України.

Також встановлюється джерело походження фальсифікованої горілки та акцизних марок із ознаками підробки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.