Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

walland.ru

Вівторок, 24 липня 2012, 13:44

У Львові відкрилася фотовиставка «Чотири лапи»

Сьогодні у Львові відкрилася фотовиставка «Чотири лапи», яка присвячена проблемі безпритульних тварин. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

«Ініціатори заходу та автори робіт присвятили виставку безпритульним тваринам, маючи на меті за допомогою мистецтва продемонструвати подробиці нелегкого існування покинутих чотирилапих і презентувати громадськості окремі епізоди та історії з їхнього життя, що триває поряд із людьми. Організатори виставки сподіваються не лише привернути увагу до проблеми безпритульних тварин, але й донести до відвідувачів необхідність впровадження гуманних способів зниження їхньої чисельності, зокрема, таких як стерилізація тварин, та закликати власників до відповідального утримання своїх улюбленців з метою уникнення неконтрольованого розмноження», – сказано у повідомленні.

На виставці представлені роботи Юрія Шипунова, Володимира Гренюка, Романа Барабаха, Олексія Дуванова, Олени Гліщенко, Анни Шабаковської, Марини Путіліної та Юти Занько.

«Чотири лапи» триватиме до 10 серпня 2012 року у галереї «Яровіт» (вул. Героїв УПА, 72; 2-й поверх). Години роботи експозиції – 9:00-19:00 год. Вхід вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.