Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Середа, 4 травня 2016, 16:11

Сільський голова Львівщини незаконно передав землі у приватну власність

земельна ділянка

Голова одного з сіл Старосамбірського району незаконно вилучив із держвласності дві земельні ділянки площею 2,25 га та вартістю близько 550 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, сільський голова видав та завірив фальшиві документи, внаслідок чого з держвласності були незаконно забрані дві земельні ділянки.

Сільський голова особисто склав та завірив гербовою печаткою акти обстеження ділянок, у яких було вказано, що вони перебувають у межах села. Відтак, депутати сільської ради безкоштовно передали ці ділянки у приватну власність.

Наразі голові сільради повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання – позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.