Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Четвер, 5 травня 2016, 12:33

Прокуратура продовжує судитися з Львівською мерією за квартири

Львівська міськрада

Керівника та двох працівників управління житлового господарства Львівської міськради викликають до прокуратури.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, через кримінальне провадження, відкрите щодо невиконання посадовцями міськради рішень Галицького районного суду щодо видачі ордерів на житло для працівників прокуратури, керівника управління житлового господарства Юрія Гольця, працівників Галину Мазур та Богдана Ваверчака викликають 6 травня до прокуратури.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, мова йде про 31 квартиру, яку прокуратура вимагає у міста, а мерія категорично виступає проти.

«У 2005 році попередній мер Львова надав інвестору землю для будівництва службових квартир прокуратурі. Житло збудували. Прокуратура зараз хоче отримати ці квартири у приватну власність. Місто проти», – зазначав Андрій Садовий.

Нагадаємо, 29 квітня прокуратура заблокувала рахунки департаменту ЖКГ Львівської міськради через ситуацію з квартирами для прокурорів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.